Продукти: (за 6 порции)
• 6 яйца
• 600 г печено месо
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме печеното месо на малки парченца. На дъното на всяка паничка слагаме от месото и заливаме с 1-2 лъжици сос от печеното.
Счупваме по едно яйце във всяка паничка, наръсваме със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз и запичаме леко във фурната за няколко минути.
По желание преди сервиране на всяка паничка можем да прибавим по 1 с.л. сметана.
Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...