Продукти:
• 4 големи пилешки гърди (по 200 г)
• 125 г моцарела
• 8 парчета бекон
• 2 с.л. топено масло
• смлян черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме пилешкото на две по дължина, начукваме парчетата и ги поръсваме със сол и черен пипер. Моцарелата нарязваме на кубчета.
Върху всяко филе слагаме парче бекон, поръсваме с моцарела и завиваме рулца. Изпържваме ги в топеното масло и ги слагаме за 25 мин в загрята на 180 градуса фурна.
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...