Продукти: (за 4 порции)
• 4 кренвирша
• 2 твърдо сварени яйца
• 1 връзка репички
• 3-4 с.л. доматен сок
• 2 с.л. зехтин
• 2 с.л. лимонов сок
• 2-3 скилидки чесън
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме кренвиршите и репичките на тънки кръгчета, а яйцата настъргваме на едро ренде.
Смесваме продуктите и ги заливаме с дресинг, приготвен от зехтина, доматения и лимоновия сок, счукания чесън, сол и черен пиперна вкус.
Толкова сме заети, че или не хапваме нищо през целия ден, или постоянно дъвчем нещичко, самозаблуждавайки се, че не приемаме кой знае колко калории. Последствията? Виждаме ги върху фигурата си. Има об...
Става дума не само за това какво ядете, но и как, кога и къде. Това е жизнено важно, когато ви е необходимо да контролирате своето тегло. Диетолозите определят най-разпространените нарушения в храните...
Бананът (Musa paradisiaca) е много разпространен южен плод из тропическите страни в Югоизточна Азия, Бирма, Индия, Шри Ланка, Латинска Америка, Канарските острови и др. Колко стара е културната форма ...
Науката и практиката на съвременното хранене все повече се обръща към хранителни продукти с пълноценни качества и малък обем. Функционалното хранене измества едностранчивите и скъпи диети. Здравословн...