Продукти: (за 4 порции)
• 3-4 стръка праз
• 300 г сирене
• 3 домата
• 4 с.л. олио
• 2-3 яйца
• 1-2 люти чушки
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме праза на тънки кръгчета, слагаме го в тавичка с олиото и малко вода и задушаваме във фурната, докато омекне. Отгоре разстиламе обелените и настъргани домати и поръсваме с натрошеното сирене.
Печем в умерена фурна и когато сиренето се запече, заливаме ястието с разбитите с малко сол яйца и прибавяме лютите чушки. Допичаме в умерена фурна и поръсваме с червен пипер.
При обостряне на болестта през първите два-три дни се препоръчва гладуване. След като започнете да излизате от острите фази на заболяването, трябва да се придържате към правилната диета. Всъщност болн...
Изключително богати на вода, вкусните дарове на природата хидратират тялото и кожата ни. В същото време техните минерали гарантират доброто състояние на мускулите, а витамините им, особено С и Е, се б...
Изборът на този плод напомня за някакъв ритуал, а всъщност си е чиста лотария. Докато не разрежем динята, ние не знаем на какво сме попаднали - на анемичен и съвършено безвкусен екземпляр или на сочно...
В тиквата има аскорпбинова киселина, която ни спасява от есенните простуди, и витамини от група В, които не само се справт с умората, раздразнението и безсънието и избавя от пъпки, но и прави косети н...