Продукти: (за 4 порции)
• 1 малка зелка
• 2 глави лук
• 1 ч.ч. ориз
• 1 ч.ч. настъргано сирене
• 3 с.л. олио
• 4 яйца
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Варим зелката в подсолена вода, докато омекне. Внимателно отделяме листата.
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в мазнината. Прибавяме ориза и също го запържваме. Отстраняваме от огъня, сипваме сиренето и подправяме с черен пипер и наситнен магданоз.
В намаслена тавичка последователно нареждаме зелеви листа и оризова смес, като завършваме със зеле. Заливаме ястието с 2 ч.ч. гореща вода и печем в умерена фурна. Накрая заливаме с разбитите яйца и запичаме.
Вероятно мнозина не знаят, че в състава на светената вода има сребърни йони. Среброто прави водата необикновена, способна да се бори и с мистичните демони, и с най-опасните вируси. През 30-те години н...
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във вески магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
Този плод прави истински чудеса за здравето и фигурата ни, а предстоящият празник е добър повод да си припомним колко е вкусен и полезен. Защо да я ядем? Защитава целия организъм. Тикв...
Резки промени в хормоналното ниво, безумни хранителни навици, нездравословен начин на живот - в зависимост от тях ние сваляме по различен начин излишните килограми. От не по-малко значение за вталяван...