Продукти: (за 4 порции)
• 1 бяла риба /около 800-900 г/
• 50 г бадеми
• 1-2 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме рибата, натриваме я със сол и я поръсваме слимонов сок и олио. Попарваме бадемите, нарязваме ги на ивички и ги смесваме със ситно нарязания магданоз.
Напълваме рибата с тази смес, увиваме я в алуминиево фолио и печем на фурна или на скара.
Тези есенни плодове, не толкова популярни като ябълките или гроздето, се оказват ценен източник на куп полезни витамини и минерали. Дюли Изключително богати на пектин, те засищат светкавичн...
Съществуват множество широко разпространени твърдения, които много от нас са склонни да приемат безрезервно. Как обаче показват фактите: Вярно ли е, че трябва да се яде често и по малко? М...
В часовете на най-голяма активност тялото отделя максимално количество течности - забележете, че до тоалетната ходите най-често тогава, когато се чувствате във върхова форма, докато през по-пасивните ...
Постоянната употреба на куркума в храната съхранява младостта и здравето дълго време. В аптеките може да се намерят капсули с екстракт от куркумин Куркумата е многогодишно тревисто растение ...