Продукти: (за 4 порции)
• 1 бяла риба /около 800-900 г/
• 50 г бадеми
• 1-2 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме рибата, натриваме я със сол и я поръсваме слимонов сок и олио. Попарваме бадемите, нарязваме ги на ивички и ги смесваме със ситно нарязания магданоз.
Напълваме рибата с тази смес, увиваме я в алуминиево фолио и печем на фурна или на скара.
Ясно е, че има храни, които може да ви помогнат за по-доброто изгаряне на мазнините. Специалисти диетолози са установили, че сред продуктите, които ние консумираме, има 6, от които мазнините в човешко...
И най-здравият човек на света прибягва до лекарствата, щом го заболи глава или стомах, нарани се неволно, попрекалил е с алкохола, става му лошо... Има обаче един много по-приятен, а и по-здравословен...
Този кореноплод е истинско съкровище. В него има няколко пъти повече в сравнение с останалите зеленчуци провитамин А. А именно той поддържа здраво сърцето, нормализира формулата на кръвта, подобрява и...
Ако искате да свалите за една седмица един килограм от теглото си - яжте манго. Този факт е установен от диетолози след тествания на плода и семената му. Оказало се, че екстрактът, приготвен от семена...