Продукти: (за 4 порции)
• 4 порции пуешко месо /по 150 г/
• 4 парчета пуешка шунка
• 1 ябълка
• 3-4 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Обелваме ябълката и я нарязваме на кръгчета. Запържваме месото в сгорещеното олио, а след това го задушаваме. Посоляваме готовото месо и върху всяка порция слагаме парче шунка и кръгче ябълка.
Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...
У нас целината (Apium glaveolens) е важен есенно-зимен зеленчук. Консумира се свеж, варен или изсушен, като подправка за туршии, салати, супи ястия. Семето се слага в месна кайма за ароматизиране. Н...
Никой не иска и да знае мнението ви по жизненоважни въпроси. В същото време баналните разсъждения на невзрачната колежка се посрещат с интерес. Явно се налага да придадете на аргументите си повече убе...
Разбира се, картофите, хлябът, маслото, колбасите, шоколадът, пицата, фъстъците определено вредят на фигурата. Но не и на здравето ни. Стига да ги консумираме в умерени количества, тези обвинявани в к...