Продукти:
• 300 г извара
• 200 г сварена морска риба
• 100 г нискомаслена сметана
• 50 г настърган кашкавал
• 1 ч.ч. грах от консерва
• 1/2 ч.л. червен пипер
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Отцеждаме рибата, отстраняваме костите и я нарязваме на малки парченца. Прибавяме изварата, сметаната и кашкавала. Подправяме с червен пипер и сол и разбиваме с миксер, докато получим гладка смес. Сипваме отцедения грах и разбъркваме.
Разстиламе сместа върху алуминиево фолио и оформяме руло. Овалваме го в наситнен магданоз и увиваме плътно във фолиото. Държим рулото 3-4 часа в хладилник преди да сервираме.
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във всеки магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
За родина на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Ев...
Oт няколко години насам специалистите по здравословно хранене буквално се кълнат в критската диета, убедени, че именно тя е в състояние да ни предпази както от сърдечносъдови заболявания, така и от за...
Ако искате да свалите за една седмица един килограм от теглото си - яжте манго. Този факт е установен от диетолози след тествания на плода и семената му. Оказало се, че екстрактът, приготвен от семена...