Продукти:
• 1 краставица
• 100 г сирене
• 1 домат
• 4 с.л. майонеза
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме краставицата я и я разрязваме напречно на четири парчета. След това разрязваме всяко парче надлъжно на две. Издълбаваме леко парчетата, посоляваме ги и ги оставяме няколко минути да се отцедят.
Натрошаваме сиренето и го смесваме с майонезата, поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз и разбъркваме. С получената смес пълним парчетата от краставица. Отгоре украсяваме с резенчета от домата.
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...
Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...