Кулинарни рецепти » Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

 Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

Продукти:

• 500 г чушки капия
• 200 г мариновани гъби
• 100 г сирене Рокфор
• 100 мл олио
• черен пипер, магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Измиваме чушките, почистваме семките и ги потапяме за 3-4 минути в кипяща вода. Нарязваме сиренето и гъбите на кубчета и подправяме с черен пипер и олио.

Напълваме чушките с гъбената смес и украсяваме със стръкчета магданоз.

Автор: Петко Георгиев

Представяме Ви:

Самун от месо

Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...

Сладко от грозде

Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...

Сладкиш с нектарини

Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...

Мусака от чушки

Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...

Начало