Кулинарни рецепти » Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

 Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

Продукти:

• 500 г чушки капия
• 200 г мариновани гъби
• 100 г сирене Рокфор
• 100 мл олио
• черен пипер, магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Измиваме чушките, почистваме семките и ги потапяме за 3-4 минути в кипяща вода. Нарязваме сиренето и гъбите на кубчета и подправяме с черен пипер и олио.

Напълваме чушките с гъбената смес и украсяваме със стръкчета магданоз.

Автор: Петко Георгиев

Представяме Ви:

Ободряваща чорба

Тази чорба е еликсир в първата сутрин на Новата година. Продукти: • 300 г кайма (смес) • 1 л зелев сок и 1 л вода • 1-2 стръка праз (бялата част) • прясно смлян черен пипер • 3-4 с...

Лангиди

Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Мед от глухарчета

Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...

Начало