Кулинарни рецепти » Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

 Чушки, пълнени с гъби и сирене Рокфор

Продукти:

• 500 г чушки капия
• 200 г мариновани гъби
• 100 г сирене Рокфор
• 100 мл олио
• черен пипер, магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Измиваме чушките, почистваме семките и ги потапяме за 3-4 минути в кипяща вода. Нарязваме сиренето и гъбите на кубчета и подправяме с черен пипер и олио.

Напълваме чушките с гъбената смес и украсяваме със стръкчета магданоз.

Автор: Петко Георгиев

Представяме Ви:

Солена торта с праз

Продукти: • 500 г брашно • мая, колкото кибритена кутийка • 200 мл топла вода • 4 с.л. олио или зехтин (може да използваме и готово тесто) За пълнежа: • 1 кг праз • 1 с.л. оли...

Питка в гювече

Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...

Брюкселско зеле с моркови

Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...

Панирано кисело мляко

Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...

Начало