Продукти: (за 4 порции)
• 700 г картофи
• 200 г сирене
• 4 яйца
• 60 г краве масло
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме картофите, сваряваме ги и оставяме да изстинат. Нарязваме ги на парчета и разпределяме в индивидуални гювечета.
Слагаме във всяко гювече по малко натрошено сирене и бучка масло. Заливаме с разбитите с малко сол яйца, поръсваме с червен пипер, захлупваме и печем 10-15 мин в умерена фурна.
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...