Продукти:
• 4 яйца
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 200 г сирене
• 5 с.л. разтопено масло
• 2 с.л. галета
• 1 връзка магданоз
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата с млякото и разтопеното масло. Прибавяме натрошеното сирене и ситно нарязания магданоз.
Подправяме със сол и черен пипер на вкус, разбъркваме и изсипваме в намаслена тавичка. Печем в умерено загрята фурна.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Продукти: • 2 кг брашно • мая за хляб (колкото кибритена кутийка) • 1 л прясно мляко • 3 с.л. олио • 3 с.л. захар За сиропа: • 2 ч.ч. вода • 1 и 1/2 ч.ч. захар Начин на...