Кулинарни рецепти » Броколи БЕНЕДИКТ

 Броколи БЕНЕДИКТ

Продукти:

• 500 г броколи
• 6 яйца
• 1/2 ч. ч. прясно нискомаслено мляко
• 100 г гъби от консерва
• 100 г кашкавал
• 2 с. л. брашно
• 1 с. л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

В намазана с олио тавичка с високи стени слагаме нарязаните броколи и гъби заедно с настъргания кашкавал, посоляваме и разбъркваме.

Разбиваме добре яйцата с млякото и брашното и изсипваме върху зеленчуците. Печем около 45 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна.

Автор: Теодора Кьосева

Представяме Ви:

Торта Принцеса

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....

Килифаревски краставички

Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...

Лучник с пиле

Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...

Супа ПАВЕЗЕ

Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...

Начало