Кулинарни рецепти » Агнешки крачка с кисело мляко

 Агнешки крачка с кисело мляко

Продукти: (за 4 порции)

• 8 агнешки крачка
• 2 кофички кисело мляко
• 60 г краве масло
• 1 ч.л. червен пипер
• сол

Начин на приготвяне:

Варим крачката в подсолена вода, докато месото започне да се отделя от костите. Изваждаме ги, обираме месото и го връщаме в бульона, за да се запази топло.

Разсипваме киселото мляко в чиниите за сервиране, а отгоре разпределяме месото. Запържваме червения пипер в сгорещеното масло и заливаме порциите с приготвената запръжка.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фондю

Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...

Картофена лазаня

Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...

Суфле от шунка и гъби

Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...

Руло от осмянка

Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...

Начало