Продукти за 3 порции:
• 6 големи картофа
• 60 г шунка
• средата на 1 филия бял хляб
• 2 глави лук
• 1 яйце
• 2 с.л. настърган кашкавал
• 1 с.л. ситно нарязан магданоз
• 100 г краве масло
• 1 ч. ч. бульон
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Смесваме ситно нарязаната шунка с накиснатия и отцеден хляб, яйцето, ситно нарязания лук, магданоза, черен пипер и сол на вкус. Омесваме много добре и пълним с сместа обелените и издълбани картофи.
Нареждаме ги в намаслен съд, заливаме с разтопеното масло и бульона и задушаваме 40 мин в умерена фурна.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...