Продукти:
• 5 големи картофа
• 250 г топено сирене
• 1 твърдо сварено яйце
• 3 стръка пресен лук
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме, обелваме и разрязваме надлъжно картофите на две половини, които издълбаваме.
Смесваме издълбаното количество с топеното сирене, пасирания жълтък, много ситно нарязаните лук и белтък. Подправяме с черен пипер и сол. Разбъркваме и пълним със сместа издълбаните половинки.
Нареждаме ги в намаслена тава и запичаме във фурна, докато горния слой леко покафенее.
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...