Продукти:
• 1 ч.ч. кисело мляко
• 3 яйца
• 150-200 г парченца от портокал
• 150 мл портокалов сок
• 1 ч.ч. брашно
• 1 ч.ч. захар
• 1 с.л. коняк
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата с по-голямата част от захарта, прибавяме киселото мляко, на части брашното и ароматизираме с коняка.
На дъното на намаслена и набрашнена пудингова форма подреждаме резенчета портокал, заливаме с приготвената смес и печем в загрята на 200°С фурна.
Докато пудингът е топъл, го заливаме със сироп, приготвен от подсладен портокалов сок. Изстиналия пудинг обръщаме в подходяща десертна чиния.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...