Кулинарни рецепти » Омлет от заек

 Омлет от заек

Продукти:

• 250 г заешко филе
• 5-6 яйца
• 30 г краве масло
• сол

Начин на приготвяне:

Разбиваме поотделно белтъците и жълтъците и ги смесваме. Посоляваме и изливаме в тиган с кипящото масло.

Когато омлетът се позапържи, върху него разстиламе дребно нарязани парченца заешко филе, прехвърляме в тавичка и печем в гореща фурна десетина минути.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Пастицио

Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....

Питка Слънце

Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...

Козуначени соленки

Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...

Домашен козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...

Начало