Кулинарни рецепти » Свинско със зрял фасул и наденици

 Свинско със зрял фасул и наденици

Продукти: (за 5 порции)

• 750 г свинско месо
• 5-6 с.л. свинска мас
• 1,5 ч.ч. зрял фасул
• 2 глави лук
• 2 наденички
• 100 г сланина
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месо и го запържваме в 4-5 с.л. свинска мас, заливаме с гореща вода, посоляваме и варим почти до омекване.

Сваряваме фасула с 1 глава лук, нарязана на филийки и го прибавяме към месото заедно с наденичките и сланината, нарязани на кубчета.

Запържваме 1 глава ситно нарязан лук с 1 с.л. свинска мас, поръсваме червения пипер и веднага сипваме в ястието. Опитваме на сол и варим още 10-15 мин на тих огън. Поднасяме ястието, поръсено с черен пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Мариновани люти чушки

Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...

Салата от зелени доматчета

Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...

Нервозни кюфтенца

Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...

Сладкиш с нектарини

Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...

Начало