Козметични рецепти » Как да съблазняваме успешно

 Как да съблазняваме успешно

Може би ще ви се стори странно, но за да съблазните един мъж, първо трябва да му вдъхнете спокойствие. Защото адамовците се страхуват от обвързване! Не се отчайвайте! Начините за отключване на всяко мъжко сърце, просто трябва да се научат.
Сигурно от опит знаете, че стилът „тръгвам с теб веднага” е най-добрият начин да охладиш чувствата на един мъж, а погледът „самотна търси партньор за сериозна връзка” ще го накара да се изпари веднага. За да не изпуснете шанса си, когато харесвате някого, трябва да приложите умела тактика. Накарайте го да почувства вашия интерес, като едновременно с това му вдъхнете усещането, че свободата на избор е негова. Жените трябва да заложат на активното, но успокояващо съблазняване (с думи, действия, жестове), което в очите на мъжа изглежда като пасивно изчакване. Това се налага от два основни принципа, залегнали в мъжката психология: първо, при мъжа е силно развито „визуалното привличане”, т. е. за него външният вид има голямо значение, и, второ, него го е страх. Не е нужно специално доказателство за силата на „визуалното привличане”. Достатъчно е да повървите известно време до най-влюбения и верен мъж, за да се убедите в това. Той няма да пропусне с поглед нито едно създание от нежния пол, което излъчва дори минимален чар. Когато жената е привлекателна и желана, тя многократно увеличава своите шансове. А да си желана означава да накараш мъжа постоянно да те преоткрива. Съвсем не е лесно, като се има предвид, че Адам трудно декодира посланията от страна на Ева.

Те не ca като нас! Мъжът:

* Никога не казва спонтанно: „Обичам те!”
* Никога не разбира точно какво искат от него (дори когато му се обясни).
* Интересува се повече от външния ни вид, отколкото от разговора, който води с нас.
* Не чака никога повече от два-три дни, за да се обади на жена, която му харесва.
* Ако е скъсал скоро, не може веднага да започне нова любовна история.
* Не обича усложненията.
* Може да мине без предисловия.
* Трябва да желае жената, за да я обича.
* Мрази да е пленник на чувствата си.
* Не понася ултиматуми.
* Много е консервативен по отношение на секса.
* Или веднага изпитва сексуално увлечение по някоя жена, или никога.
* Ако ви казва: „Още не съм готов за тази връзка”, това значи, че не ви обича.
* Предпочита да изживява интимните моменти, а не да ги коментира.
* Може да прави деца през целия си живот.
* Никога не изразява чувствата си, преди да е сигурен какво точно изпитва.

Малък наръчник за съблазняване

Не правете любов още първата вечер

Основно правило! След това напразно ще му обяснявате, че това не е във вашия стил. Никога няма да ви повярва. По природа мъжете са много консервативни, щом става въпрос за секс. Ако ви приеме за „лесно” момиче, със сигурност няма да може да си ви представи като „жената на живота му”. Така че първата вечер се приберете сама вкъщи, което не ви пречи да му се обадите по-късно (дори в 4 ч сутринта), за да му кажете, че сте прекарали прекрасно. Внимание, сексът е нежелателен и през втората вечер. Към петата среща вече е нормално да преминете към сериозни действия. И по-спокойно, ще имате време да покажете качествата си на тигрица в леглото. Само не бързайте!

Смейте се на шегите му (дори да не ви е смешно)

Мъжете знаят, че за да ни съблазнят, трябва да ни разсмеят. Дайте му шанс, дори с цената на мъничко усилия. Разбира се, това не значи да стигате до задушаване от истеричен пристъп на смях при всяка плоска шега, която казва.

Бъдете тайнствена

Чувствате се добре с него, имате му доверие и... изведнъж разваляте всичко, като му разказвате живота си от А до Я, сякаш имате сеанс при психоаналитик. Може би смятате, че това ще ви сближи. Грешите. Споделянето се харесва на жените, но е мразено от мъжете. За да ви желае, трябва да събудите любопитството му. Дори и по-късно, когато връзката се е задълбочила, не разкривайте малките си тайни. Да държите нащрек един мъж е най-добрият начин да го запазите.

Не прекалявайте с дистанцията

Рискът при предишното правило е да не преиграете и той да реши, че сте напълно безразлична към него. Малко тайнственост е добре, но прекалената дистанция вече е опасна. Когато ви говори, не го гледайте с разсеяния поглед на Джулия Робъртс, помолена да изхвърли боклука. Той ще реши, че изобщо не ви пука за него. При първите позвънявания не се крийте зад телефонния секретар, за да си мисли, че сте много заета. Ако сте вкъщи, вдигнете след третия звън и говорете нормално.
Не идвайте на среща с приятелката си и не говорете за бившите си гаджета
Ако присъствието на приятелката ви ви успокоява, то със сигурност изнервя него. Ще се чувства изолиран и излишен всеки път, когато двете говорите на тема, която му е чужда. И ще има право, защото флиртът е между двама. Не правете и грешката да му разказвате колко сте сбъркали с предишния си приятел. Ще си помисли, че все още съжалявате за тази връзка или че някога ще говорите и за него така. В двата случая ще имате вид на носталгична мома, която не може да се възползва от настоящето.

Канете го и вие

Не може постоянно да се правите на независима и едновременно с това непрекъснато да го оставяте той да ви кани тук и там. Поемете инициативата да идете на кино след ресторанта или обратното, като предложите вие да платите сметката.

Не събуждайте ревността му

Никога не забравяйте - чувствата на мъжа минават през... егото му. Ако си мислите, че ще засилите неговото желание, като му покажете, че и други се интересуват от вас,предварително сте загубили. Ще постигнете ефекта на бумеранга: той ще се почувства застрашен и ще си тръгне на бегом. Или, още по-лошо, ще направи същото, но за разлика от вас ще стигне до края. Мъжът е много примитивен в желанията си. Той няма нужда от външни доказателства, за да ви пожелае. Дори напротив!

Не критикувайте дрехите, приятелите и родителите му

Да, това е по-силно от вас и не можете да се сдържите да не го подкачате за всичко, случило се, преди да се появите в живота му. Дори идеята, че може да е бил щастлив, преди да ви срещне, ви изнервя. Но когато атакувате приятелите или навиците му, всъщност унижавате неговата личност и правото му на избор. Е, добре, любимото сако е подарък от бившата му приятелка. Той обаче не вижда къде е проблемът. За него това е просто дреха, която му отива. И ако му кажете, че е демоде или няма стил, засягате неговото самочувствие, а не старото му гадже, както ви се иска.

Оставете го да си мисли, че той решава

Мъжете обичат жените, които поемат инициативата. Но внимавайте, те имат неистово желание да контролират ситуацията, да знаят, че държат нещата в свои ръце. Трудността се състои в това да се утвърдите, без да имате вид на доминиращи. Един съвет: оставяйте го от време на време да се перчи и да си мисли, че е по-силният.

В леглото казвайте: „Браво!”

За него е от първостепенно значение да знае, че е оценен. Това го успокоява и възбужда отново. Разбира се, съществува езикът на тялото, но не е лошо да говорите за любовните му подвизи по време и след тях.

Автор: Снежана Кънева

Представяме Ви:

Проблемните коси не бива да ви отчайват

Според фризьорите няма жена, която да харесва косата си и да е напълно доволна от нея. Къдриците трудно се отдават на оформяне в прическа, правите кичури пък прилепват към главата без следа от какъвто...

Как се отнасяте към тялото си

Здравословното хранене, физическата активност и козметичните процедури помагат на жените да се разхубавят. На теория. На практика обаче те се нуждаят от още един, много ваен фактор, без който няма да ...

Глезени на газела

Да укрепим сухожилията и развием мускулите на глезените си - това е най-простият и достъпен начин да ги предпазим от болезнени изкълчвания и даже счупвания, ако неволно стъпим накриво. Предлагаме ви ч...

Гимнастика за съблазнителен бюст

Не бива да се лъжем - гимнастиката няма да промени нито обема, нито формата на гърдите, с които сме се родили. Тя обаче е в състояние да „изправи" гърба, да укрепи раменете и ръцете, да ни придад...

Начало