Продукти:
· 1 салатка
· 1 краставица
· 100 г пресен спанак
· 100 г прясна коприва
· 8 репички
· 8 маслини
· 4 с.л. соеви кълнове
· 4 с.л. покълнало жито
· 2 с.л. пресен магданоз
· 2 с.л. пресен копър
· 2 с.л. зехтин
· 2 с.л. пресен лимонов сок
· 2 щипки сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на дребно копривата и я натриваме със сол.
Нарязваме салатката, краставицата, репичките, пресния спанак, магданоз и копър. Прибавяме зехтина, лимоновия сок и покълналите соя и жито.
Разбъркваме всички продукти и накрая украсяваме с маслините.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...