Продукти:
• 2 моркова
• 1 корен от магданоз
• половин главичка целина
• 1 глава лук
• 1 ябълка
• 250 г майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 2 твърдо сварени яйца
• лимонов сок
• сол
Начин на приготвяне:
Настъргваме на ренде морковите, целината и магданозения корен. Прибавяме ситно нарязания лук и обелената, почистена и нарязана на кубчета ябълка. Поръсваме веднага с лимонов сок, посоляваме и заливаме със смесената с горчицата .
Изсипваме салатата в чиния за сервиране и я украсяваме с твърдо сварените яйца, нарязани на кръгчета.
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...