Продукти:
• 1 буркан консервиран зелен фасул
• 4-5 с.л. майонеза
• 2 твърдо сварени яйца
• маслини, магданоз
• счукан чесън
• олио, оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Отцеждаме фасула от маринатата и го подправяме със сол, черен пипер, счукан чесън, олио и оцет. Разбъркваме и го слагаме в голяма салатиера.
Отгоре шприцоваме майонезата и украсяваме с нарязани на кръгчета твърдо сварени яйца, маслини и магданоз.
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...