Продукти:
• 1 ч.ч. майонеза
• половин кисела зелка
• 2 мариновани капии
• 8-10 маслини
• 1 твърдо сварено яйце
• магданоз, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелето на ивички, а капиите – на кръгчета. Прибавяме половината ситно нарязани маслини. Сипваме майонезата, поръсваме черен пипер и ситно нарязан магданоз и разбъркваме.
Прехвърляме салатата в широка чиния за сервиране и украсяваме с останалите маслини, кръгчета от свареното яйце и клончета магданоз.
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...