Продукти:
• 4 свински пържоли
• 1 к.ч. галета
• 1 скилидка чесън
• 1 с.л. олио
• магданоз
• черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Смесваме галетата с олиото и счукания чесън. Прибавяме малко наситнен магданоз, подправяме с черен пипер и сол на вкус и разбъркваме.
Натриваме пържолите с тази смес и ги изпържваме от двете страни в силно сгорещената мазнина.
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...