Продукти:
• 250 г спаначени листа
• 200 г гъби
• 200 г пилешки дробчета
• 5 с.л. олио
• 3 с.л. винен оцет
• черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме спанака на ситно и го прибавяме към гъбите, които сме сварили в подсолена вода и сме нарязали на ивички.
Нарязваме дроба на кубчета и го изпържваме в половината от мазнината. Посоляваме и топъл го изсипваме в салатата.
Заливаме със сос от останалото олио, оцета и черния пипер и разбъркваме.
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...