Продукти: (за 5 порции)
· 10 яйца
· 500 г гъби
· 100 г краве масло
· 50 г кашкавал
· 1 к.ч. вода
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на тънки филийки и ги слагаме в тавичка заедно с маслото и водата. Леко посоляваме и задушаваме, докато омекнат. Поръсваме с настъргания кашкавал.
Оформяме на повърхността 10 вдлъбнатинки, в които счупваме отниско яйцата, като внимаваме да не се разкъса жълтъкът. Поръсваме със сол и черен пипер и запичаме, докато се втвърди белтъкът.
Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...