Кулинарни рецепти » Сос Ремулад

 Сос Ремулад

Продукти:

• 3 твърдо сварени яйца
• 2 кисели краставички от консерва
• 1 к.ч. олио
• 4-5 с-л. сметана
• 1-2 с.л. нарязани на ситно подправки
• 1 с.л. оцет
• 1 ч.л. горчица черен пипер
• 1 щипка захар

Начин на приготвяне:

Пасираме жълтъците на сварените яйца, посоляваме и постепенно на капки прибавяме половината от олиото, а после разбитата сметана с останалото олио, миксирайки на бързи обороти.

Нарязваме на ситно белтъците и краставичките, пасираме и тях, съединяваме всички смеси, овкусяваме и оставяме за малко да се охлади в хладилника

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Саздърма от свинско месо

Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Селска чорба от агнешки чревца

Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...

Пестил от сини сливи

Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...

Начало