Продукти:
• 500 г пилешко филе
• 1 ч.ч. тъмна бира
• 1 глава лук
• 2 с.л. галета
• 2 с.л. олио
• 2 скилидки чесън
• черен и червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Загряваме мазнината и изпържваме в нея нарязания на ситно лук. Сипваме малко от бирата, слагаме предварително нарязаното месо и задушаваме.
После добавяме чесъна, останалата бира и подправките, захлупваме съда и оставяме яденето да покъкри около 20 минути. Поднасяме с варени картофи.
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...