Кулинарни рецепти » Ноазети по швейцарски

 Ноазети по швейцарски

Продукти:

• 800 г месо от бонфилето
• 300 г кашкавал
• 3-4 с.л. брашно
• черен пипер, сол
• мазнина за пържене

Начин на приготвяне:

Почистваме месото от ципи и сухожилия, начукваме го леко и го нарязваме на хапки. Подправяме с черен пипер и сол на вкус, овалваме хапките в брашното и ги изпържваме в силно сгорещена мазнина.

След това ги отцеждаме от мазнината и ги овалваме в разтопения кашкавал. Сервираме ги горещи с гарнитура по избор.

Автор: София Ковачева

Представяме Ви:

Раклети

Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...

Карамел Му

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...

Мангафиш

Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...

Кьопоолу от чушки и сирене

Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...

Начало