Продукти: (за 4 порции)
• 500 г месо
• 1 яйце
• 2 с.л.брашно
• 2 с.л. галета
• 40 г краве масло
• 1-2 глави лук
Начин на приготвяне:
Сваряваме месото, нарязваме го на хапки, овалваме го последователно в брашното, яйцето и галетата и го изпържваме в маслото.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме сварения и нарязан лук. Поднасяме лука като гарнитура към месото.
Тази болест се характеризира със забавена перисталтика и е съпроводена от запек, болки в корема, отоци, липса на апетит, натрупване на ненужни вещества в черния дроб, стомаха и другите органи. С атони...
Грейпфрутите дават поразителни резултати, отнемайки 3 кг от теглото за седмица! Но само ако не ядете след 7 часа вечерта. Предварителни условия: • Забранява се употребата на всякакви алкох...
Любимият салатен компонент на мнозина – доматите, освен добро мезе, средство за диетично хранене или основа за кулинарни специалитети, може да бъде и лекарство. Японски учени откриха наскоро, че една ...
Oт няколко години насам специалистите по здравословно хранене буквално се кълнат в критската диета, убедени, че именно тя е в състояние да ни предпази както от сърдечносъдови заболявания, така и от за...