Продукти: (за 4 порции)
• 600 г бяла риба
• 1-2 с.л. галета
• сол
За соса:
• 1 ч.ч. течна сметана
• 2 с.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Задушаваме нарязаното на порции филе в малко вода, докато поомекне.
Размиваме брашното във врящата подсолена сметана. Заливаме рибата, поръсваме с галетата и запичаме в умерено загрята фурна.
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във всеки магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...
Макар и доста калорични, вкусните плодове съдържат купища полезни витамини и минерали. Освен това придават чудесен вкус и на десертите, и на пикантните сосове. Съществуват над 1500 сорта, като цветът ...
Хроничният панкреатит е възпалително заболяване на задстомашната жлеза. Причинява се най-често от повтарящи се кризи и възпаления на жлъчния мехур и пътища, съпътстващи жлъчно-каменна болест. Честа пр...