Продукти: (за 4 порции)
• 600 г бяла риба
• 1-2 с.л. галета
• сол
За соса:
• 1 ч.ч. течна сметана
• 2 с.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Задушаваме нарязаното на порции филе в малко вода, докато поомекне.
Размиваме брашното във врящата подсолена сметана. Заливаме рибата, поръсваме с галетата и запичаме в умерено загрята фурна.
Доброкачествените тумори (аденоми) на простата се срещат често при мъжете над 50 г. Поради различни причини не всички от тях получават адекватно лечение. За това и възникват слухове за народни средств...
Някои жени следят за стройната си фигура и внимателно подбират менюто си. Едни лакомства попадат в групата „любими”, други се задоволяват с ролята на „понякога е позволено”, а трети са забранени. Учен...
Дадете ли си сметка, че сте прекалили с вкусните, мазни и калорични изкушения, веднага минете на диета. В зависимост от случая тя може да се спазва само ден, но може да продължи и цели три. Еднод...
Няма начин да сте здрави и в добра форма, при положение че се тъпчете с каквото ви попадне, не знаете дали приемате достатъчно витамини с храната си, преяждате, след което гладувате с мисълта да се вт...