Диетични рецепти » Хайвер от топено сирене

 Хайвер от топено сирене

Продукти:

• 400 г топено сирене
• 3-4 с.л. прясно мляко
• 20 г маргарин
• 2-3 стръка зелен лук, сол

Начин на приготвяне:

Разбиваме сиренето с маргарина, сипваме млякото, посоляваме и продължаваме да бием, докато се образува пяна. Накрая прибавяме ситно нарязания лук и разбъркваме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Копривата - парливото чудо

Листата на копривата се събират от май до септември, а коренищата - от септември до ноември. Стъблата се окосяват, листата се отделят, докато растението е свежо. Коренищата се изчистват от пръстта и т...

Лечебната сила на меда

Ценен и предпочитан от всички, медът притежава куп неповторими качества. Затова още в древността хората са го познавали и използвали не само като храна, но и като средство за разкрасяване и лекарство....

Морковите – вълшебно лекарство

Морковът има голяма хранителна стойност. След майчината кърма това е първият зеленчук, който кърмачето трябва да поеме като сок и каша. Той съдържа захари, лесноразтворими белтъци, витамините А, В, В1...

Храната - начин на употреба

Колкото и да сме убедени, че знаем всичко за диетите, рационалното хранене, полезните съставки на продуктите, разумните комбинации между тях и т. н., все пак има неща, с които не сме съвсем наясно. Да...

Начало