Продукти:
• 300 г шунка
• 1 твърдо сварено яйце
• 80 г маргарин
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Прекарваме шунката през месомелачка и я смесваме с маргарина. Прибавяме ситно нарязаното яйце, посоляваме и разбъркваме. Накрая поръсваме 1 с.л. ситно нарязан магданоз и отново разбъркваме.
Черният дроб, за разлика от сърцето, има чудотворни сили да регенерира, дори когато голяма част от клетките му са разрушени. Той може за няколко месеца да се възстанови, ако обременяването му се намал...
Никой не иска и да знае мнението ви по жизненоважни въпроси. В същото време баналните разсъждения на невзрачната колежка се посрещат с интерес. Явно се налага да придадете на аргументите си повече убе...
Учените смятат, че именно от старите възглавници ние получаваме гъбички, предизвикващи пърхот. Продължителният период на експлоатация довежда до това, че във възглавницата се заселват колонии от микро...
Още жителите на древна Eлада и на Рим са познавали това вълшебно растение и ласкаво го наричали петроселинум - “растящо на камък”. У нас магданозът е любима подправка. Нека да добавим - и чудесно лека...