Продукти: (за 4 порции)
• 2 розови грейпфрута
• 4 с.л. захар
• 2 ч.л. канела
• 40 г краве масло
Начин на приготвяне:
Разрязваме грейпфрутите напречно на две и с остър нож внимателно отстраняваме семената. Нареждаме ги в тавичка, поръсваме всяка половинка със захар и канела и слагаме по малко масло. Запичаме в предварително загрята фурна, колкото захарта и маслото да се разтопят. Поднасяме грейпфрутите топли.
Приготвяни no безброй начини още от древността, философски символ на зачатието, на началото и края, яйцата са едни от най-често консумираните продукти на планетата. Нещо повече, въпреки някои опити да...
Бързо се изтощавате, нямате настроение, налягат ви черни мисли. Можете да си помогнете сами, и то без да посягате към хапчетата. Шоколадът - това е идеалното средство срещу умората. Теоброминът в не...
Със сигурност ще бъдете по-здрави, по-жизнени и по-доволни от живота, ако поне веднъж дневно изяждате в прясно състояние или изпивате чаша сок от някой от безценните дарове на природата. Ананаси ...
Розата с право се смята за едно от богатствата на България: символ на българската красота, източник на богатства (розовото масло!). От древността е ползвана за лечение на много заболявания - в естеств...