Диетични рецепти » Рагу от сьомга с моркови

 Рагу от сьомга с моркови

Продукти: (за 4 порции)

• 600 филе от сьомга
• 10 моркова
• 1-2 глави лук
• 4 домата
• копър, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Обелваме доматите и ги нарязваме на кубчета. Рибата също нарязваме на кубчета. Настъргваме морковите, а лука нарязваме на ситно.

Нареждаме продуктите в огнеупорен съд, като между пластовете ръсим наситнен копър, черен пипер и сол. Захлупваме плътно и задушаваме 20 мин в предварително загрята умерена фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Хризантемата

В много страни жълтото е цветът на раздялата. Но в Япония и Китай сред най-красивите подаръци са жълтите хризантеми, дарени на празник в знак на обич и преданост. Легендата В древни времена...

За лошия и добрия холестерол

Холестеролът е един от основните строителни материали в нашия организъм. В умерени дози той е жизнено необходим, защото всъщност е изолационният материал за нервните тъкани и влиза в състава на някои ...

Нарцис срещу бактериите

В народната медицина най-често се използват препарати от жълтия нарцис, оказващи бактерицидно и отхрачващо действие. Препаратите от белия нарцис може да се прилагат само външно. При силна кашлиц...

Невенът лекува черния дроб

Древногръцкият лекар Диоскорид (1 в. от новата ера) използвал широко в своята практика невенът. С него лекувал болести на черния дроб, на далака и жлъчния мехур. Благодарение на целебното растение той...

Начало