Продукти: (за 4 порции)
• 600 филе от сьомга
• 10 моркова
• 1-2 глави лук
• 4 домата
• копър, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме доматите и ги нарязваме на кубчета. Рибата също нарязваме на кубчета. Настъргваме морковите, а лука нарязваме на ситно.
Нареждаме продуктите в огнеупорен съд, като между пластовете ръсим наситнен копър, черен пипер и сол. Захлупваме плътно и задушаваме 20 мин в предварително загрята умерена фурна.
Количество холестерол в 100 г продукт Плодове и зеленчуци 0 Безсолен бял хляб 1 мг Растителни масла 1 мг Обезмаслено прясно и кисело мляко 2 мг Оризови макарони 2 мг Прясно мл...
Отдавна зелето е известно не само като храна, но и като лекарствено растение. Тя съдържа калций, калий и витамините С, В1, 82, Р, К, никотинова киселина и много микроелементи. Ако при ферментацията (в...
Толкова сме заети, че или не хапваме нищо през целия ден, или постоянно дъвчем нещичко, самозаблуждавайки се, че не приемаме кой знае колко калории. Последствията? Виждаме ги върху фигурата си. Има об...
Ряпата е известна на хората от незапомнени вермена. Още в древен Египет нея са я включвали в хранителната пирамида наравно с чесъна и зелето. Имало е години, когато ряпата е била смятана за храна на п...