Продукти: (за 4 порции)
· 1 зелена салата
· 1 по-голям месест домат
· 2-3 стръка пресен лук
· 50 г кашкавал
· 50 г сметана
· 2-3 с.л. олио
· 1 с.л. лимонов сок
· черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелената салата на ситно. Прибавяме нарязания на ситно лук и нарязания на резенчета домат. Внимателно разбъркваме.
Настъргваме кашкавала, разбъркваме го със сметаната, олиото, лимоновия сок. Наръсваме със сол и черен пипер и с този сос объркваме салатата.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...