Продукти:
• 4 филии по-стар бял хляб
• 1 консерва риба тон в собствен сос
• 2 яйца
• 1 малка глава лук
• 150 г сирене
• 1 с.л. заквасена сметана
• сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Отцеждаме рибата от маринатата и я смесваме със сметаната и настърганото сирене. Подправяме с малко сол и черен пипер и разбъркваме. Добавяме яйцата и настъргания лук.
Мажем филийките с тази смес и печем 8 мин на горен реотан.
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...