22.10.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с месо » Ястия в тенджера
  2658  |   0  
Агнешки крачка на разсол
Продукти: (за 5 порции)

• 10 агнешки краченца
• 1/2 к.ч. разтопено краве масло
• 1 ч.л. червен пипер
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Почистваме и добре измиваме крачката. Слагаме ги в тенджера и ги заливаме със студена вода, колкото да се покрият. Захлупваме с капак, който замазваме с тесто и варим около 2 часа на тих огън.

След като ги извадим, нареждаме ги в голяма чиния и ги заливаме с маслото, в което сме прибавили червения пипер.
30.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020