02.12.2020 година
1564339898.swf
Я
стия с птици » Ястия в тенджера
  1705  |   0  
Кокошка с печени чушки
Продукти: (за 4 порции)

• половин кокошка
• 500 г чушки
• 1 глава лук
• 4-5 твърди домата
• 1 к.ч. разтопено краве масло
• сол

Начин на приготвяне:

Почистваме и измиваме кокошката. Сваряваме я в подсолена вода и я нарязваме на порции.

Изпичаме чушките, обелваме ги и ги почистваме от дръжките и семената. Нарязваме ги на продълговати ивици. Нарязваме доматите на парченца, а лука – на ситно.

Слагаме зеленчуците при месото, посоляваме, заливаме с разтопеното масло и варим 20 мин на тих огън.
05.03.2012 г. / Виолета Драгова

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020