29.11.2020 година
1564339898.swf
С
упи » Супи с дреболии и колбаси
  3077  |   0  
Чорба с дреболии от пуйка
Продукти: (за 4 порции)

• 1 к.ч. ориз или 100 г фиде,
• главата, шията, крилете, краката, дробчето, сърцето и воденичката от 1 пуйка
• 2 яйца
• 1 к.ч. кисело мляко
• 2-3 с.л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Слагаме дреболиите в тенджера и ги заливаме с 6 ч.ч. вода. Щом водата заври, посоляваме.

Слагаме ориза в тенджерата при дреболиите да се свари добре, след което отстраняваме от огъня.

Запържваме в тиган олиото и заливаме с него чорбата. Подправяме с яйцата, разбити с киселото мляко.
30.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020