Продукти: (за 5 порции)
• 1 кг свинско месо
• 1 кг ябълки
• 1/2 к.ч. олио
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на порции и го натриваме с черен пипер.
В отворена тенджера под налягане сгорещяваме олиото и запържваме в него парчетата месо. След това наливаме малко гореща вода, затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляваме огъня и задушаваме месото 20 мин.
Отваряме тенджерата и прибавяме обелените, изчистени от семената и разрязани на четвъртинки ябълки. Наливаме още малко гореща вода, затваряме тенджерата и задушаваме още 10 мин след като започне да съска.
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...