Козметични рецепти » Стройни без диета

 Стройни без диета

Не скъпите дрехи правят жената красива, а правилно подбраните. С помощта на облеклото, което ви стои добре, вие можете “да свалите” няколко килограма. Ако някоя дреха много ни хареса, често затваряме очи за малките й недостатъци. След това сме недоволни от своята фигура... В повечето случаи проблемът не е в нас, а в тази дреха.

По-слаби и по-високи

Панталоните с дължина до кокалчето много често зрително скъсяват краката и ги правят по-дебели. Ако разстоянието от пода до края на панталона е 2.5 см и вие сте на токчета, краката ще изглеждат по-дълги. За да подчертаете ефекта, избирайте обувки с цвета на панталона - тогава линията на тялото се удължава и ви прави по-високи.

Сако според фигурата

Колкото е по-тясно сакото, толкова ви прави по-стройна? Това не е така. Много по-добре ще изглежда сако, което ви стои свободно, без да затруднява движенията ви, когато вдигате ръце, не се нагъва на гърба и в ръцете и свободно се закопчава на гърдите. Също така трябва да обърнете внимание на раменния шев, той трябва да достига до края на рамото, а да не е по-къс.

Как да изберем колан

За всеки модел панталони е нужен подходящ колан. Какъв - може да разберете по размера на гайките: ако коланът е тънък, стои добре, но ако е по-широк и не влиза в гайките и сте го запасали по-ниско, той ви прави по-пълна и зрително увеличава корема.

Избираме риза

Когато мерите ризата, обърнете внимание на плата в областта на гърдите - ако се опъва, тя не е за вас. При закопчани копчета ризата трябва да стои нормално и да не се разтваря - иначе се създава осещането, че дрехата е малка за вашия бюст.

Предимствата
на леката материя


Плътно опъната блузка или потниче от тънък плат - това далеч не е добър вариант дори за стройните жени. Всяка жена има деликатни места, които изпъкват под силно опънатата дреха и могат да бъдът приети за недостатък. По-добре е, ако платът пада леко и образува красиви чупки. Тогава той ще прикрива закръглените части на тялото, като например горната част на ръцете или на корема.

Автор: Снежана Кънева

Представяме Ви:

Макиажът - истини и заблуди

Как да улучим точния нюанс на фон дьо тена си, да сложим коректора там, където трябва, да спасим миглите си от окапване... Смятаме, че знаем всичко по въпроса, но дали е така? С фон дьо тен можем...

Силната и слабия?

Вие сте енергична и самостоятелна личност, а съпругът ви - нерешителен и безхарактерен. Бракът ви е нестабилен. Как да живеете под един покрив в разбирателство и хармония? В последните години във вс...

Стройни без диета

Не скъпите дрехи правят жената красива, а правилно подбраните. С помощта на облеклото, което ви стои добре, вие можете “да свалите” няколко килограма. Ако някоя дреха много ни хареса, често затваряме ...

Красотата ни - къде грешим!

Рициновото масло удължава миглите, пастата за зъби помага при херпеси, за да блести косата, тя трябва да се четка по сто пъти на ден... Всички тези средства и начини за разкрасяване са много стари, но...

Начало