Кулинарни рецепти » Мармалад от ягоди

 Мармалад от ягоди

Продукти:

• 2 кг ягоди
• 2 кг захар

Начин на приготвяне:

Поръсваме ягодите и със захарта. На следващия ден ги варим само 5 мин след момента на завиране. Оставяме да престоят един ден и ги варим 6 мин след като заврат.

На третия ден ги варим 7 мин след момента на завиране. След като изстинат, изсипваме мармалада в сухи буркани.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Сладки с извара

Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...

Кроканови пасти

Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...

Бабиният козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 6 яйца • 300 г захар • 200 мл прясно мляко • 200 г краве масло • кората и сока на половин лимон • 20 г мая • сол • стафиди и бадеми (по желание) На...

Карамел Му

Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...

Начало