Продукти:
• 500 г майонеза
• 100 г гъби
• 2 кисели краставички
• парче бяло цвекло
• 1 картоф
• 1 морков
• сол, магданоз
• маслини
Начин на приготвяне:
Сваряваме гъбите в подсолена вода и ги нарязваме на ивички, а краставичките нарязваме на кубчета.
Сваряваме и нарязваме на дребно цвеклото, картофа и моркова. Посоляваме и прибавяме към гъбите и краставичките.
Разбъркваме всичко с половината от майонезата и разстиламе в широка чиния. Покриваме с останалата майонеза и украсяваме с маслини и клончета магданоз.
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...