Продукти:
• 200 г шунка
• 200 г консервиран ананас
• 300 г грах (консервиран)
• 1 зелена салата
За соса:
• 400 мл сос тартар
• 1 с.л. соев сос
• сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Измиваме салатата, отделяме няколко листа, които слагаме в чинията, а останалите нарязваме на дребно.
Ананаса и шунката нарязваме на кубчета и разбъркваме със салатата. Добавяме граха и отново разбъркваме. Слагаме сол и черен пипер на вкус.
Изсипваме сместа върху листата от салатата. Разбъркваме соса тартар със соевия сос и заливаме салатата.
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...