Продукти:
• 200 г целина
• 200 г ябълки
• 5 домата
• половин задушено пиле
• 3 с.л. майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 50 г гъби
• черен пипер, захар, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо и почистените ябълки и целина на малки парченца и веднага смесваме с майонезата, горчицата, сол, черен пипер и захар.
Оставяме салатата за малко в хладилник, след което я подреждаме в салатиера и я украсяваме с резенчета домати и задушените в подсолена вода гъби.
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...