Продукти:
• 2 риби
• 2 глави лук
• 3 кисели краставички
• 1 малка връзка магданоз
• майонеза, черен пипер, лимонов сок
Начин на приготвяне:
Обезкостяваме рибата, нарязваме я на средни парченца, а лука и краставичките на кубчета. Прибавяме накълцания магданоз, черен пипер и лимонов сок. Сипваме майонезата и разбъркваме всичко добре.
Салатата приготвяме няколко часа преди сервиране.
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...