Продукти:
• 100 г риба тон от консерва
• 4 глави лук
• 1 връзка репички
• 2 с.л. олио
• 2 с.л. лимонов сок
• сол
Начин на приготвяне:
Почистваме репичките и лука и ги нарязваме на много тънки колелца. Прибавяме накъсаната на дребни парченца риба, разбъркваме и разпределяме в чинийките за сервиране.
Заливаме с лимоновия сок, който предварително сме разбили с олиото и сол на вкус.
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...